FINN BILLIGSTE

MOBILABONNEMENT

 

SAMMENLIGN NORGES BESTE

MOBILABONNEMENTER

Velg ditt forbruk og se hvor mye du kan spare ved å bytte mobilabonnement

BESTCALL.NO - MOBILABONNEMENTGUIDEN

Hos oss har du mange alternativer som sikrer deg det riktige søket:

 • Billigste pris, eller mest populære tjeneste?
 • Med eller uten bindingstid?
 • Gratis opprettelse?
 • Roaming inkludert i prisen?
 • 4G?
 • Gratis SMS/MMS?

DU KAN

SPARE MYE!

Ved å velge det riktige mobilabonnementet spesifikt for ditt bruk kan du spare mye penger.

 

Denne tjenesten viser deg hvilke abonnementer som vil være mest aktuelt for deg og det du bruker mobiltelefonen din til, og ikke minst hvilke alternativer som er de billigste.

 

Våre tjenester vil gi deg nøyaktig det du trenger å vite for å føle deg sikker på at du har valgt det beste og rimeligste mobilabonnementet for deg.

Du kan også selv styre hvor mye taletid du ønsker i ditt fremtidige abonnement, i tillegg til hvor mye dataforbruk du ønsker å ha tilgjengelig. Å ta testen er helt uforpliktende, og vil gi deg gode svar på hvilket abonnement som vil kunne passe best for deg og ditt behov.

 

FINN UT HVA NETTOPP DU HAR BEHOV FOR

Det er selvsagt fullstendig unødvendig å betale for mer enn det du faktisk har bruk for. Er du usikker på hvilke tjenester du egentlig har behov for? Den enkleste måten å avdekke dette på er ved å logge inn hos ditt mobilselskap og se hvordan du har brukt telefonen de siste månedene. Du finner mye nyttig informasjon ved å sjekke mobilregningene dine, og ved å klikke deg inn på «Forbruk» i innstillingene dine for mobildata. Her vil du få en god oversikt over hvor mye du har vært tilkoblet WIFI på telefonen din, og ikke minst hvor mye mobildata du har brukt uten å være tilkoblet eksternt Internett. Om du fremdeles er usikker på hvordan ditt forbruk kan kartlegges på best mulig måte, er det flere faktorer du bør tenke over før du tar det endelige valget.

 

Det kan nemlig være avgjørende å tenke over følgende:

 • Hvor mye ringer du i løpet av måneden?
 • Hvor mye ringer du til utlandet i løpet av en måned?
 • Sender du mange tekst- eller multimediameldinger?
 • Bruker du mye data? I så fall; hva bruker du mobildataen til?
 • Er du mye på reise i utlandet? Bruker du da telefonen mye, og i så fall - til hva? Internett? Ringeminutter? Tekstmeldinger?
 • Reiser du innenfor eller utenfor Skandinavia og Baltikum?
 • Reiser du mye på fjellet, på havet eller andre steder hvor dekningen kan være varierende?
 • Har du perioder hvor du bruker telefonen svært lite, og derfor kan ha nytte av en tjeneste som tillater deg å overføre ringeminutter, tekstmeldinger og mobildata over til den neste måneden?
 • Er det sannsynlig at du vil bruke telefonen mer i år enn lenger inn i fremtiden? Enkelte abonnementer tilbyr eksempelvis dobbel dataforbruk ut året akkurat nå.

 

Ved å tenke over disse punktene vil det gi deg en god pekepinn på hvilket mobilabonnement som vil være det aller mest gunstige for nettopp deg. Det er selvsagt dumt å betale for noe du slett ikke har bruk for, men det er kanskje enda verre å gå glipp av viktig telefontid som konsekvens for feil valg av mobilabonnement.

 

DEKNING

Dekningskartene i Norge er i stadig endring, det kan derfor være lurt å alltid være oppdatert på dekningskartene for hver gang du går til anskaffelse av ny telefon eller nytt abonnement. Der du tidligere har hatt svært god dekning kan det nå ha blitt gjort endringer - eller motsatt. Vær derfor sikker på at du har tatt det riktige valget for deg og ditt bruk.

Telia og Telenor har begge gode dekningskart som det kan være verdt å sjekke opp. Her er det også ulikheter, som igjen vil kunne endre seg fra da du sist bestilte ny telefon eller nytt abonnement. Hold deg oppdatert, tenk over hvilke faktorer som vil være det mest avgjørende for deg og din hverdag - og velg fornuftig.

 

SLIK VELGER DU DET BILLIGSTE MOBILABONNEMENT

Det er forbruksmønsteret ditt som avgjør hvilket abonnement du bør gå for. Det hjelper lite å falle for reklamene om uendelig ringetid og utallige SMS dersom du for det meste bruker mobildata og sosiale medier for kommunikasjon.

 

Det er særlig tre viktige faktorer du bør ta i betraktning ved valg av abonnement til telefonen din:

 1. Databruk
 2. Ringeminutter
 3. Tekstmeldinger og multimediameldinger

 

Husk at de fleste abonnementer i dag tilbyr fri tale og SMS, så i de aller fleste tilfeller vil det være mest aktuelt å se på datamengden du blir tilbudt - og hva du har behov for. Merk deg også at ikke alle mobilabonnementer tilbyr fri roaming i Skandinavia og Baltikum. Dersom du er mye på farten rundt om i verden bør du vurdere en slik tjeneste inkludert i ditt abonnement for å gjøre ditt mobilabonnement så billig som mulig.

 

ROMING OG GRATIS RINGEMINUTTER - MYE OP FERIE?

Er du mye på reise? Husk at dette kan ha mye å si, enten du reiser til hytta på fjellet, på båtturer eller på utenlandsreiser. Mange mobilabonnement i dag inkluderer et visst antall ringeminutter, tekstmeldinger, datamengde og multimediameldinger. Flere har også fått øynene opp for å fjerne roamingkostnadene i Skandinavia og Baltikum, så sørg for at du har kartlagt ditt bruk i inn- og utland godt nok til å kjenne dine behov.

Hvor mye du ringer, hvem du ringer til, hvor mange meldinger du sender og om noe eller mye av dette går til utlandet i løpet av ett år er altså viktige og ofte avgjørende faktorer å huske på når du skal velge ditt nye mobilabonnement.

 

 

BRUK VÅR SAMMENLIGNINGSTJENESTER

For å gjøre det enda enklere for deg som forbruker har vi satt opp en helt egen tjeneste som sammenligner de beste prisene på mobilabonnenter på markedet for deg. Her har du mye å velge i!

 

For å finne ut hvilket abonnement som på best mulig måte er skreddersydd til ditt personlige behov, velger du enkelt tjenester på vår nettside. Her kan du selv velge taletid og dataforbruk, i tillegg til å se hvilke abonnementer som tilbyr bindingstid, gratis opprettelse, fri SMS/MMS, 4G og abonnement som også inkluderer fri roaming i utlandet.

Husk at du også kan velge mellom alternativene «Mest populære» eller «Laveste pris» i våre tjenester. Lykke til!

ANDRE TJENESTER

 

ProGuiden.no

Sammenlign produkter og tjenester, samt se tilgjengelige rabattkoder og tilbud

 

TopCredit.no

Sammenligningstjenste for kredittkort og forbrukslån

Hardworkout.no

Hardworkout tar for seg alt innen trening og helse, med daglige artikler

Stromlisten.no

Finn norges billigste strøm, sammenlign strømavtaler.

OM BESTCALL

 

Finn billigste mobilabonnement

 

BestCall.no er en tjeneste som lar deg sammenligne Norske mobiltelefonabonnenter utifra pris, data, fri tale, fri sms, roming og m.m slik at du enkelt kan finne det billigste mobilabonnement som passer ditt bruk!

© Copyright. All Rights Reserved.